Lifestyle

Unna Nordic Metsäelämys -kasvohoito Kauneushoitola Pumpulipallossa

Unna Nordic Metsäelämys -kasvohoito Kauneushoitola Pumpulipallossa. Yhteistyössä Kauneushoitola Pumpulipallon kanssa.

Voiko olla parempaa paikkaa lähteä ihon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvään metsäelämyshoitoon kuin luonnon keskellä, Naantalin Luonnonmaalla sijaitseva Kauneushoitola Pumpulipallo. No ei voi. Kun astelin hämyisen kutsuvaan hoitohuoneeseen, päästin samalla irti arjesta ja keskityin vain omaan itseeni. SKY-kosmetologi Sanna Laukkasen pumpulinpehmeissä käsissä oli hyvä lähteä havujen katveeseen, sammalmättäille ja metsälampien äärelle.

Korkeatasoiseen, suomalaiseen luonnonkosmetiikkaan keskittyvän Pumpulipallon identiteettiin sopiikin vallan mainiosti Unna Nordic -tuotteet, jotka tuovat luonnon lähelle antaen iholle lempeän ja rauhoittavan hetken. Sanna kertoi, että tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Helsingin Herttoniemessä Naviter Oy:n tehtaalla ja niiden pääosassa ovat FI-Natura-sertifioidut ja vegaaniset ainesosat, jotka ovat metsäntuoksuista luonnonkosmetiikkaa. Olin aivan innoissani päästessäni testaamaan tätä uutta elämyshoitoa, joka veisi minut metsän suloiseen syliin.

Unna Nordic Metsäelämys -kasvohoito – avaa aistisi ja päästä metsä lähellesi

Hoitohuoneessa soi jo saapuessani varta vasten Unna Nordic -hoitoihin sovitettu musiikki. Metsän äänet rauhoittivat ja rento olo hiipi sisimpääni pikkuhiljaa. Tilan tunnelma oli seesteinen ja aistin metsän läheisyyden. Asettauduin hoitopöydälle vatsamakuulle ja samalla Sanna peitteli minut lämpimin peitoin. Oli rentouttavan selkähieronnan aika.

Siinä hoitopöydällä maatessani oloni keveni ja kaikki turha väistyi mielestä. Olipa ihana tunne aloittaa kasvohoito tällä tavalla ja saada pehmeää ja rentouttavaa hierontaa. Tunsin ”muurahaisten” pienen pienet askeleet ja ”karhun” tömistelyn selälläni, kun Sanna hellästi hipsutellen saatteli minut luontoäidin helmaan metsän äänien soidessa taustalla.

Unna Nordic Metsäelämys -kasvohoidon tuoksumaailma saattelee lempeästi metsän siimekseen

Viipyilevän selkähieronnan jälkeen käännyin selälleni. Oloni taisi olla jo siinä vaiheessa syvärentoutunut ja jos hieronta olisi jatkunut pidempään, olisin hyvin voinut torkahtaa. Tällainen fiilis hemmottelevasta hieronnasta kuuluukin tulla.

Metsäpuron veden solina, tuulen humina ja kuusien havina veivät minua syvemmälle metsän siimekseen, kun Sanna syväpuhdisti kasvoni. Kirkastava turve-hiilikuorinta tuntui hyvältä, samoin kasvojeni ihoa hellivät ja kosteuttavat suomalaista koivunmahlaa sisältävät hoitovedet. Ihoa uudistavat seerumit lisäsivät hyvänolontunnetta entisestään. Havumetsältä tuoksuva kasvohieronta syvärentoutti ja kasvoilleni levitetty naamio viilensi ihoa ja rauhoitti mieltä. Loppusilauksen tälle 75 minuuttia kestäneelle metsäelämykselle antoi olkapäistä kämmeniin asti ulottuva käsihieronta. Ah, mikä euforinen kokemus tämä hoito olikaan!

Unna Nordic Metsäelämys -kasvohoito Kauneushoitola Pumpulipallossa on elämyksellinen kokonaisuus vailla vertaa

Arjen hektisyyden keskellä on tärkeää muistaa ottaa aikaa itselle. Omaan hyvinvointiin voi satsata monella tavalla ja itselleni kasvohoidossa käyminen on yksi tapa vaalia yhteyttä itseeni. Tutun kosmetologin hellässä huomassa on turvallinen olla ja päästää irti kaikesta. Tuntuu hyvältä kuunnella omaa mielenmaisemaa ja pysähtyä kehon äärelle hyväksyvästi ja vastaanottavaisesti antaen itselle samalla tilaa eheytyä ja maadoittua.

Unna Nordic Metsäelämys -kasvohoito Kauneushoitola Pumpulipallossa tuo rauhallisen hyväolontunteen

Unna Nordic Metsäelämys -kasvohoidon jälkeisenä yönä nukuin kuin tukki ja olo oli rennon virkistynyt vielä seuraavanakin päivänä. Kotihoito on olennainen osa Unnan hoitofilosofiaa ja olenkin jatkanut hoitoa kotona Sannalta mukaan saamillani tuotteilla (Unna Nordic Heljä seerumi heleyttää ja kosteuttaa, Unna Nordic Lempi kasvovoide ravitsee ja kosteuttaa ja Unna Nordic Vilja kaurapuhdistusmaito puhdistaa ihon hellävaraisesti). Nämä tuotteet tuovat jokaiseen päivääni sitä arjen luksusta ja sammalen pehmeyttä vahvistaen ihoani ja sen omaa kykyä uusiutua. Tuotteiden aikaansaama raikas metsäinen tunne saattelee hyvin alkavaan päivään ja höyhensaarille. Pidän erityisesti heleyttävästä seerumista, jonka tuoksu on kerrassaan huumaava. Tuote sisältää muun muassa koivunmahlaa, raparperiuutetta ja variksenmarjamehua. Niiden ansiosta ihoni kirkastuu ja palautuu luonnollisen heleäksi.

Voin lämmöllä suositella Unna Nordic Metsäelämys -kasvohoitoa Kauneushoitola Pumpulipallossa sinulle, kun haluat kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen ja tyyneyden hetken itsellesi. Ja onhan tämä metsäelämys myös loistava lahja näin Ystävänpäivän alla!

Pumpulinpehmeyttä ihollesi tuovaa Kauneushoitola Pumpulipalloa kannattaa seurata myös Facebookissa ja Instagramissa. Hoitoajan varaat Sannalta kätevästi puhelimitse 040 705 0470 tai sähköpostilla sanna.laukkanen@kultarantaresort.fi.

Pilvi

ps. Unna testasi aiemmin omaa nimikkotuotettaan. Lue lisää: Unnan testissä Unna Nordicin Pihla Hydrating Seerumi

Voit inspiroitua myös aiemmista artikkeleistani Onnentunne ja pumpulinpehmeys näkyvät kasvoilla ja Testissä BTB13-aurinkosuojatuotteet.

Follow my blog with Bloglovin