Lifestyle

Testissä BTB13-aurinkosuojatuotteet

*Kaupallinen yhteistyö: Kauneushoitola Pumpulipallo, Testissä BTB13-aurinkosuojatuotteet, tuotteet saatu

Talven väistyttyä ja kevään edetessä iho on vielä kovin vaalea ja se palaakin siksi herkästi kevätauringossa jo pienestäkin määrästä UV-säteilyä. Aurinkoinen ilma piristää mieltä ja houkuttelee pihatöihin ja ulkoilemaan. Lämpötila ei vielä ensimmäisinä kevätpäivinä kohoa korkealle, mutta silti kevätaurinko on petollinen kaikessa ihanuudessaan. Siksi onkin hyvä suojata ihon ohutta sarveiskerrosta heti keväällä näitä haitallisia UV-säteitä vastaan.

Testissä BTB13-aurinkosuojatuotteet: Ihonhoitorutiinit muuttuvat oppimalla uutta ja kuuntelemalla ammattilaista

Täytyy myöntää, että olen ollut, liiankin pitkään, aurinkosuojatuotteiden kanssa sellainen käyttäjä, joka lisää suojavuodetta mennessään ”ottamaan aurinkoa”. Tähän on osaltaan ehkä vaikuttanut se, että olemme mieheni kanssa palvoneet aurinkoa lähinnä etelänlomilla ja sielläkin siten, että aurinkopedillä loikoilun lomassa olemme käyneet tiheään tahtiin uimassa Välimeressä tai uima-altaassa. Sitten ihoa on kuivateltu rannalla ja lisätty voidetta.

Kotimaassa emme juurikaan vietä rantapäiviä, ennemminkin seikkailemme erilaisissa luonto- ja nähtävyyskohteissa ja silloin aurinkosuojavoiteen käyttö helposti unohtuu. Näin käy varmasti monelle meistä. Uusien ihonhoitorutiinien myötä olen kuitenkin oppinut sen, että ihoa tulee hoitaa ja suojata ympäri vuoden, myös niiltä auringon haitallisilta UV-säteiltä. Olen iloinen, että Kauneushoitola Pumpulipallon Sanna on kosmetologini ja häneltä olen oppinut uusia asioita ihon hyvinvointiin liittyen. Myös sillä on suuri merkitys, millaisia tuotteita kasvoillesi laitat.

Kotimaiset BTB13- aurinkosuojatuotteet valmistavat ihoa kesään hoitaen sitä hellän tehokkaasti

Saimme aiemmin mieheni kanssa testattavaksi Naviterin BTB13-aurinkosuojatuotteita. Käytän saman tuotesarjan tuotteita muutenkin ihoni hoidossa, joten tämä oli luonnollinen valinta, kun Sanna näistä aurinkosuojavoiteista minulle kertoi. Iho tarvitsee talven jälkeen kosteutusta ja suojaa ja sitä on hyvä valmistaa kesään, jolloin ulkona ollaan enemmän kuin talviaikaan.

BTB13 BB-voide heleyttää ja suojaa ihoa

Ihoa kauniisti sävyttävä ja sen väriä tasoittava aurinkosuojavoide sisältää antioksidanttista ja ihon solu-uusiutumista elvyttävää BTB13™-yhdistettä. BB-voide suojaa ihoa auringon UV-säteilyltä ja antaa sille keskitason fysikaalisen aurinkosuojan (SPF 15). Riittoisa tuote maksaa 38 euroa ja kooltaan pullo on 30 ml.

Miten käytän BB-voidetta?

Aamulla suihkun jälkeen levitän kasvoilleni BTB13 kasvoveden ja lisään sen päälle seerumin ja päivävoiteen. Hieman annan tuotteiden levittämisten välissä iholleni aikaa tasaantua. Kosteusvoiteen päälle levitän, kätevästä pumppupullosta BB-voidetta.

BB-voiteen koostumus on kevyt, eikä lainkaan meikkivoidemainen, mitä ennen testausta ajattelin. Voide mukautuu ihoni väriin ja tasoittaa sen kirjavuutta ja ainakin tuntuu, että häivyttää myös ihoni couperosaa. Voiteen valoa taittava koostumus heleyttää tehden ihostani raikkaan ja kimmoisan näköisen. Tunne kasvoilla on hyvä ja tätä voidetta olenkin nyt käyttänyt lähes päivittäin. Voiteen päälle lisään Jane Iredalen hoitavan ja ihoa suojaavan puristepohjan, jossa on myös aurinkosuoja (SPF 15-20). Muuta meikkiä iho ei läheskään aina kaipaa, ainakaan kotioloissa.

BTB13 Antioxidant Day Cream

Miehenkin on hyvä hoitaa ihoaan ja suojata kasvojaan auringon haitallisilta UV-säteiltä. Aina sitä ei muista, että pilviselläkin ilmalla UV-säteilystä tulee noin puolet pilvipeitteen läpi. Välimerellä pilvisenä päivänä säteily on suunnilleen yhtä korkealla kuin Suomessa aurinkoisena kesäpäivänä. Tämä on siis syytä huomioida, kun lähtee tekemään puutarhatöitä tai kiipeää talon katolle pesuhommiin.

BTB13 Antioxidant Day Cream hoitaa ja kosteuttaa ihoa fysikaalisella aurinkosuojalla (SPF 15). Päivävoide sisältää antioksidanttista BTB13™-yhdistettä ja ruusunmarjaa, jotka suojaavat ihoa auringon UV-säteiltä ehkäisten samalla sen ennenaikaista ikääntymistä. Tässä kotimaisessa tuotteessa on muun muassa myös mustaherukan siemenöljyä sekä mustaherukan C-vitamiinipitoista lehtiuutetta, jotka pehmittävät ja vahvistavat ihon rakennetta. Aurinkovoidepullon koko on 50 ml ja sen hinta on 48 euroa. Tuote antaa iholle 93-prosenttisen aurinkosuojan, samoin kuin BB-voide.

Miten mieheni käyttää saamaansa aurinkosuojatuotetta?

Omia ihonhoitorutiinejani muuttamalla olen saanut miehenikin kiinnostumaan, ainakin jonkin verran, systemaattisesta ihonhoidosta ja siitä, että hänkin tietää miten tärkeää ihosta on pitää hyvää huolta ja ravita sitä oikeanlaisilla tuotteilla.

Mieheni oli loppupeleissä erittäin tyytyväinen saadessaan oman kotimaisen aurinkosuojatuotteen. Alkuun oli ehkä havaittavissa, että ”minä en mitään voiteita käytä, ne kun ovat niin tahmeitakin”, mutta muutaman kerran kokeiltuaan hänen mielensä muuttui. Nyt hän käyttää tuotetta lähes päivittäin kasvoveden jälkeen ja on tuotteeseen tyytyväinen. Iholla tuntuu selvä ero voiteen levittämisen jälkeen ja ihon kuivuus on tipotiessään. Iho tuntuu kimmoisalta ja hyvin kosteutetulta.

Testissä BTB13-aurinkosuojatuotteet: hoida ja suojaa ihoasi ympäri vuoden

Testissä BTB13-aurinkosuojatuotteet

Suomalaiset viihtyvät kesällä ulkona nauttien sydämensä kyllyydestä aurinkoisista päivistä. Siksi onkin äärimmäisen tärkeää hoitaa ja kosteuttaa ihoa ympäri vuoden ja valmistaa sitä ajoissa aurinkoiseen kauteen. Auringon haitallisilta UV-säteiltä suojautuminen on tärkeää ja ihon polttaminen ei missään olosuhteissa ole suotavaa.

Kun iholla on fysikaalinen suoja aurinkosuojavoiteen muodossa, voit huoletta nauttia aurinkoenergiasta ja elää kuin viimeistä kesäpäivää ilman huolta siitä, että ihosi vaurioituu. Paras anti-age -teko, jonka voit ihollesi antaa on suojautua hyvin liiallisilta auringonsäteiltä.

Aurinkoisia kesäretkiä ja -hetkiä, nautitaan turvallisesti edessä olevasta kesästä!

Pilvi

ps. Mikäli haluat päivittää ihonhoitotuotteesi kotimaisella kosmetiikalla, voin lämpimästi suositella sinulle Naviterin BTB13-tuotesarjaa. Tuotteita voit ostaa Kauneushoitola Pumpulipallon Sannalta. Pumpulinpehmeyttä ihollesi tuovaa kauneushoitolaa voit seurata Facebookissa ja Instagramissa.

Mikäli ihonhoito kiinnostaa, inspiroidu aiemmasta artikkelistani Onnentunne ja pumpulinpehmeys näkyvät kasvoilla.

Follow my blog with Bloglovin