Lifestyle

Mineraalimeikkien maailmassa: Jane Iredale

Kaupallinen yhteistyö Jane Iredale, Apellis Oy, Mineraalimeikkien maailmassa: Jane Iredale

Olen saanut lapsena ensimmäisen kosketuksen meikkien ihmeelliseen maailmaan katsellessani äitini valmistautumista konsulenttikeikkaan Turun ja muidenkin kaupunkien eri tavarataloihin. Hänellä oli oma toiminimi ja hän teki töitä muun muassa Oriflamen esittelijänä. Äidin meikkaaminen oli pienelle tytölle ihmeellistä katseltavaa ja muistan, miten äiti aina työkeikalle lähtiessään laittoi huulipunaa ja me siskon kanssa hihkuimme ”Äiti, sä oot meikannut”. Kotioloissa hän ei tuolloin meikkiä juurikaan käyttänyt, joten tämä pieni kaunistautuminen oli meille lapsille merkki töihin lähdöstä.

Millainen olen meikkaajana?

Itse aloin meikata yläasteelle mennessäni ja nuoruusvuosien jälkeen siirryin voidemaisten meikkivoiteiden käytöstä puutereihin. Toinen luottotuotteeni oli ripsiväri, silloin en juurikaan muita meikkituotteita käyttänyt kuin satunnaisesti. Puuterin käytön myötä huomasin myös, että ihoni voi paremmin kevyemmän meikin alla ja lopetin meikkivoiteiden käytön kokonaan. Nykyään ”meikkiarsenaali” on kasvanut, mutta en edelleenkään vietä peilin edessä arkiaamuisin kuin enintään viisitoista minuuttia suihkusta tulon jälkeen ja olen valmis päivän haasteisiin.

Suihkun jälkeen levitän kasvoilleni Naviterin BTB13-kasvoveden ja -voiteen ja annan niiden kosteuttaa ihoani ja valmistaa sitä meikkituotteille. Kun iho on kosteutettu hyvin niin meikkikin näyttää paremmalta. Jane Iredalen talkiton puristepohja on suosikkini. Tämä meikkipohja ei kuivata ihoani ja se toimii myös puuterina. Tämä vettähylkivä monitoimituote on hyvä myös couperoottiselle iholleni ja tekee siitä huolitellun näköisen. Levittämiseen käytän Handi-sivellintä. Tuote on kevyentuntuinen kasvoillani ja siinä on aurinkosuojakin (SPF20 UVA/UVB). Tämän jälkeen levitän luomivärin, piirrän kulmat, rajaan silmät ja lisään ripsivärin. Sitten vielä suihkaus lempituoksua ja menoksi!

Rakkautta ensi kosketuksella – tutustuminen Jane Iredalen laadukkaaseen mineraalimeikkisarjaan

Kun täytin kolmekymmentä vuotta, varasin elämäni ensimmäisen kerran ajan juhlameikkiin. Olin kuullut suosituksia Turussa sijaitsevasta kauneushoitola Fiinistä ja Saija Kuntusta, joka tekikin minulle ihanan juhlameikin. Tuolloin ostin mukaani Jane Iredalen irtopuuterin, siveltimen ja huulikiillon. Tästä alkoi rakkauteni tähän markkinoiden laadukkaimpaan mineraalimeikkisarjaan.

Jane Iredalen mineraalimeikkisarjan tuotteiden korkealaatuiset mineraalit antavat ihon hengittää ja niiden sisältämät antioksidantit hellivät hipiää. Pidän myös siitä, että nämä tuotteet valmistetaan aina ympäristöä kunnioittaen ja ilman eläinkokeita. Kaikista sarjan tuotteista on jätetty pois yleisimmät ihon ärsytystä tai allergiaa aiheuttavat raaka-aineet (talkki, parabeenit, synteettiset säilöntäaineet ja hajusteet sekä väriaineet) ja niiden tilalle on laitettu hoitavia tehoaineita sekä suojaavia mineraaleja.

Testissä Jane Iredalen mineraalimeikkituotteita

Arvostan kuluttajana sitä, että Jane Iredale-meikkisarja on täysin eläinkokeeton. Tuotteissa olevat mineraalit ovat epäorgaanisia ja tällöin niissä ei tutkitusti kasva bakteereita. Tästä syystä Jane Iredale -tuotteet sopivat hyvin myös haasteelliselle iholle.

Ilahduin kun keskustelin viime vuonna Apellis Oy:n ja Jane Iredalen myyntiedustajan Eva Salventerän kanssa. Hänen kanssaan oli mielenkiintoista keskustella Jane Iredalen tuotteista ja kertoa myös oma tarinani siitä, miten näiden laadukkaiden mineraalimeikkien maailmaan olen löytänyt. Häneltä sain myös vinkkejä meikkaamiseen, itse kun en ole siinä mitenkään erityisen etevä. Sain häneltä vinkkien lisäksi testattavakseni myös kolme Jane Iredalen tuotetta: huulipunan, hohdepuuterin ja kosteussuihkeen.

Beyond Matte™ Liquid Lipstick – huulet kauniina päivän ajan

Mineraalimeikkien maailmassa: Jane Iredale.

Tämän nestemäisen mattahuulipunan luvataan pysyvän koko päivän ajan kauniina huulilla. Ilahduin suunnattomasti, kun huomasin tämän pitävän täysin paikkansa. Huulipuna peitti jo yhdellä kerroksella ja se pysyi hyvänä myös maskin alla. Puna ei myöskään tahrannut hampaitani ja sen äärettömän kevyt koostumus tuntui miellyttävältä huulilla. Beyond Matte™ Liquid Lipstick ei kuivattanut huulia ja en edes juuri huomannut, että huuleni olivat punatut. Ihan huippuhyvä tuote!

Bronzer-hohdepuuteri antaa kasvoille heleää kuultoa

Mineraalimeikkien maailmassa: Jane Iredale.

Bronzer-hohdepuuteri sisältää neljä eri sävyä, joita yhdistelen mieleni mukaan. Tämä puuteri on monitoimituote, sillä sitä voi käyttää luomivärinä, poskipunana, hohdesävynä ja jopa huulilla. Huomasin käytön aloittaessani, että tuote on helposti levittyvä ja se toi kasvoille ihanan hehkun. Tämäkin tuote, samoin kuin puristepohja, on vettähylkivä ja se sisältää runsaasti mineraalipigmenttejä ja suojaavia antioksidantteja. Hohdepuuteri tuo iholleni vähän ekstraa ja luksuksen tunnetta ja käytänkin sitä aina meikatessani.

Pommist-kosteussuihke kosteuttaa ja kiinnittää meikin

Mineraalimeikkien maailmassa: Jane Iredale.

En ollut aiemmin tiennytkään, että meikin voi myös kiinnittää kasvoille. Antioksidanttinen Pommisst-kosteussuihke kosteuttaa ja suojaa ihoa samalla kiinnittäen meikin. Granaattiomenan tuoksu on kerrassaan huumaava. Tuotetta on saatavana kolmessa eri koossa: normaalikoko 90 ml, mini 12 ml ja täyttöpullo 281 ml. Kosteussuihketta voi lisätä kasvoille myös päivän mittaan ja se raikastaa kasvoja mukavasti. Se myös antaa meikille viimeisen silauksen. Kannattaa kuitenkin välttää herkkää silmäluomien ihoa. Laadukas tuote, jota käytän mielelläni!

Mineraalimeikkien maailmassa: Jane Iredale – heleä meikki helposti ja vaivattomasti

Jane Iredale on jo yli 25 vuoden ajan ollut edelläkävijä meikkimaailmassa. Luonnollisiin ja puhtaisiin mineraaleihin perustuvat meikit ovat monipuolisia, ja niitä on helppoa sekä vaivatonta käyttää. Esimerkiksi puristepohja on todella riittoisa ja se kestää käytössäni hieman vajaan vuoden. Meikkaaminen on minulle tapa ilmaista itseäni ja näillä Jane Iredalen mineraalimeikeillä kuka tahansa onnistuu meikin teossa. Uudetkin tuotteet tuntuivat miellyttäviltä kasvoillani ja hyvän meikin salaisuus piileekin siinä, ettet juurikaan tunne sitä ihollasi.

Pilvi

Mitkä ovat sinun lempituotteesi kauneudenhoidossa? Mikäli kiinnostuit Jane Iredalen tuotteista voit tilata niitä Jane Iredalen verkkokaupan kautta. Jos sinulla on jotain kysyttävää näistä mineraalimeikeistä ja haluaisit tietää jostain tuotteesta lisää ennen ostamista, olethan yhteydessä Evaan meilitse eva.salventera@apellis.fi.

Hyvän meikin pohjana toimii aina hyvin kosteutettu ja ravittu iho. Voit lukea kasvohoidoistani Ihon onnea – kasvohoito Kultaranta Beautyssä.

Follow my blog with Bloglovin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *