Lifestyle

Unnan testissä Unna Nordicin Pihla Hydrating Seerumi

Postaus tehty yhteistyössä Kauneushoitola Pumpulipallon kanssa. Pumpulipallo tarjoaa Unna Nordic -hoitoja Naantalissa.

Hiljattain somessa minulle alkoi mainostaa Unna Nordic -kauneudenhoitosarja. Tämä jäi mieleen tietenkin minua henkilökohtaisesti koskettavalla nimellään mutta erityisesti koska sarjan ideologia kolahti ja kovaa. Unna Nordicin sivuilla kerrotaan kuinka sarja on saanut innoituksena suomalaisesta luonnosta ja inspiraation lähteenä tuotteille on ollut metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon.

Itse kun olen hyvin metsähenkinen ja rakastan metsässä samoamista enemmän kuin mitään muuta, niin tämähän tuntui kuin taivaasta pudonneelta tai ehkäpä metsästä löydetyltä sattumalta. Varsinkin kun se on nimensä puolesta kuin minulle tehty!

Naantalilainen Kauneushoitola Pumpulipallo tarjosi minulle mahdollisuutta testata Unna Nordicin Hydrating Seerumia ja tässä postauksessa on luvassa kokemuksia tuotteen käytöstä.

Tiesitkö muuten, että unna on myös saamea ja tarkoittaa pikkuista tai pientä? Unna on nimenä alkanut yleistyä vasta viime vuosina ja pari vuotta sitten meitä alkoi olla niin paljon, että saimme oikein nimipäivän kalenteriin (2.12.)!

Unna Nordic ammentaa ideologiansa suomalaisesta luonnosta ja sen tarjoamista raaka-aineista

Vegaanisten tuotteiden raaka-aineiksi on valittu luonnon tehokkaimpia raaka-aineita kuten antioksidanttista sekä kosteuttavaa koivumahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä, virkistävää mustakuusta sekä tasapainottavaa katajaa. Näiden lisäksi tuotteista löytyy myös muun muassa ratamoa, metsämarjoja sekä kauraa. Tuotteet on valmistettu Helsingissä ja ne on suunniteltu vahvistamaan ihoa sekä aktivoimaan sen kykyä uudistua.

Unna Nordicin mottona kuuluukin: ”Avaa aistisi ja päästä metsä lähellesi.”

Sain Pumpulipallolta testiin Unna Nordicin Pihla Hydrating Serumin ja olen nyt käyttänyt sitä reilun viikon verran. Kasvojeni iho on melko tyypillinen suomalainen iho: vaalea, helposti rusottava, couperosamainen ja erityisesti se kärsii pintakuivuudesta omistajansa satunnaisesta välinpitämättömyydestä johtuen. Nytpä siis olikin hyvä hetki päästä testaamaan syväkosteuttavaa seerumia ja sen vaikutuksia omaan ihooni.

Pihlan koostumus on geelimäinen ja sitä imetään pullosta pipetin avulla. Parhaan tehon seerumista saa levittämällä sitä aamuin illoin muutaman tipan kasvojen ja kaulan iholle. Seerumi kuuluu laittaa iholle puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen ja ennen kuin levität päivä- tai yövoiteen.

Pihlan koostumus on miellyttävä ja tykkään taputella sitä iholle hyvän aikaa ja tuntuu kuin käsittelisin hyppysissäni itse kastemettä. Tuntuma iholla on virkistävä, seerumi imeytyy nopeasti ja Pihlan tuoksu on hyvin mieto. Seerumi on tehty veden sijasta koivumahlaan ja tämän luvataan imeyttävän iholle runsaasti kosteutta ja erilaisia ravintoaineita. Seerumissa on lisäksi antioksidanttista mesimarjauutetta sekä punoitusta rauhoittavaa kaurauutetta. Seerumista löytyy myös hyaluronihappoa, jonka tarkoitus on sitoa kosteutta ihoon.

Pihlan käyttäminen on ollut helppoa ja jopa ylellistäkin. Tuntuu, että iho on todella virkistynyt jo muutaman päivän käytön jälkeen. Huomaan myös, että oikein odotan pääseväni taputtelemaan seerumia päivittäin iholle. Tuntuu kuin iho olisi sen ansioista jotenkin kirkkaampi, tasaisemman värinen ja kimmoisampi. Lisäksi mielikuva siitä, että iholle antaa suomalaisen metsäluonnon antimista ammennettua seerumia, tuntuu hyvältä. Ihonhoito onkin mielestäni monia aisteja hellivä kokemus ja yritänkin sallia itselleni tämän pienen suuren nautinnon ja ajatuksen siitä, että nyt on hetki kauneudelle. Olen sen ansainnut!

Pihlan ainesosaluettelon voit käydä lukemassa Unna Nordicin verkkosivuilta.

Kauneushoitola Pumpulipallo tarjoaa Unna Nordic -hoitoja Naantalissa

Ilokseni voin kertoa, että Naantalissa, eli helposti kaikille Turun talousalueen asukkaille, matkailijoille ja ilman muuta myös kauempaa tuleville, Unna Nordic -hoitoja on mahdollista saada ihanassa Kauneushoitola Pumpulipallossa. Pumpulipallo sijaitsee Kultaranta Resortin tiloissa Luonnonmaalla, n. 5 km idyllisen Naantalin keskustasta keskellä rauhallista metsäluontoa, golf-kenttien kupeessa. Jo matka sillan yli Luonnonmaalle ja kaarteilevia maaseututeitä ajellessa laskeuttaa ajatukseen omasta hetkestä.

Kauneushoitola Pumpulipallo sijaitsee Kultaranta Resortin päärakennuksessa vanhan tilamiljöön keskellä. Lempeä hoitolahuone on kuin pesä, jossa voi tuudittautua arjen ulottumattomiin. Pumpulipallossa ihoasi asiantuntevasti hellii Sanna Laukkanen.

Sanna on ottanut Unna Nordic -hoidot valikoimiinsa. Viipyilevissa hoidoissa aistitaan ja nautitaan metsäntuoksuista. Ne sisältävät paljon pehmeää ja rentouttavaa hierontaa ja täydentävät kaikkia aisteja, sillä tämä kaikki nautitaan Unna Nordic -hoitoihin erityisesti sovitetun metsäisen musiikin säestyksellä. Voitteko kuvitella! Minusta ainakin kuulostaa aivan ihanalta rentoutuselämykseltä.

Sannan hoitovalikoimassa on eripituisia hoitoja, joihin kuuluvat kasvohoidon lisäksi myös käsien, jalkojen ja selän käsittelyä. Hoitoja on tällä hetkellä neljä erilaista ja niihin voit tutustua Kauneushoitola Pumpulipallon verkkosivuilla. Unna Nordicin tuotesarjaa pystyy myös ostamaan Sannalta.

Psst! Pilvi kävi testaamassa Unna Nordic Metsäelämys -kasvohoitoa Kauneushoitola Pumpulipallossa, lue siis koko juttu ja varaa hoito itsellesi!

Unna

Oletko muuten lukenut aikaisemman postaukseni Kauneushoitola Laineella?