Lifestyle

Kauneushoitola Laineella hemmottelee hipiää Merimaskussa

Eija Nordlund Kauneushoitola Laineella

Kauneshoitola Laineella hemmottelee hipiää Merimaskussa -postaus ei ole toteutettu missään sen kummemmassa yhteistyössä Kauneushoitola Laineella kanssa. Ihan itse valitsin, kävin ja maksoin.

EDIT syksyllä 2022. Kauneushoitola Laineella on muuttanut Merimaskusta Naantalin keskustaan ja tarjoaa Eijan hoitojen lisäksi edullisempia oppilashoitoja. Kannattaa käydä nauttimassa!

Itsensä hemmottelu ja oman hyvinvoinnin vaaliminen on sallittua.

Tästä pitää itseäkin aina välillä muistutella. Itse helposti panttaan hemmottelukokemuksia kuten hierontoja ja kotona käytettäviä kasvonaamioita niitä kertoja varten kun olen todella ansainnut ne. Kärsijäkansan kasvatteja, parasta on suorittaa ja tulee hyvä mieli kun vähällä pärjää.

Päivittäinen hyvinvointi tulee itselle monista asioista kuten terveellisistä ruuasta, liikunnasta ja kauniista sanoista itselle. Joskus kuitenkin on ihan suositeltavaa tilata aika, ihan ilman sen kummempaa syytäkään, sinne hierontaan tai vaikka kasvohoitoon. Donna kuin donna on sen välillä ansainnut ihan vain sillä, että on oman elämänsä superdonna!

Itsepä tempasin tässä pari viikkoa sitten ja tilasin ajan Kauneushoitola Laineella, joka on Eija Nordlundin oma pieni, herttaisessa mummonmökissä sijaitseva hemmotteluhuone meren rannalla Merimaskussa. Eija on pitänyt kauneushoitolaansa muutaman vuoden ja tarjoaa kasvohoitoja luonnonrauhassa muiden palveluiden lisäksi. Eija on myös diplomi-kosmetologi, Turun Kosmetologikoulun opettaja ja pitää kauneusaiheista blogia nimeltä Make up by Eija Nordlund. Voit seurata myös Kauneushoitola Laineella Facebook-sivuja, jonne Eija päivittää kuulumisia hoitolaltaan. Eijasta huokuu ammattitaito ja tästä syystä myös tällaisen kasvohoitojen välttelijän oli helppo valita hänet.

Kauneushoitola Laineella hemmottelee hipiää Merimaskussa

Kauneushoitola Laineella hemmottelee hipiää herttaisessa mummonmökissä

Ajelin kasvohoitooni töiden jälkeen perjantaina pienellä kiireellä. Täytyy tunnustaa, että olin käyttänyt paljon aikaa kasvohoitolan valitsemiseen ja jostain syystä tämmöinen omaan hyvinvointiin panostaminen jännitti vaikka kuvittelin päässeeni jo eroon pienestä ammattimaisiin ihonhoitoihin liittyvästä kammostani. Oma sisäisesti rakennettu hopun tunne kuitenkin karisi kuin itsestään kääntyessäni pienelle hiekkatielle ja saapuessani idylliseen maalaispihapiiriin, jonka toisella sivulla seisoi pieni punainen mökki.

Noustessani autosta mökin ovelle ilmaantui nainen, joka iloisesti vilkutteli ja viittoi tulemaan peremmälle. Seurasin Eijaa sisälle hoitolaan ja esittäydyimme. Jätin tavarani odotustilaan ja siirryimme hoitohuoneeseen Eijan esitellessä korona-ajan varotoimenpiteitä. Hän kysyi haluanko hoitotuoliin lämpöpeittoa, mutta kesän ollessa jo pitkällä totesin selviäväni ilman.

Oma sisäisesti rakennettu hopun tunne kuitenkin karisi kuin itsestään

Kauneushoito Laineella tuotteita

Siitä hetkestä eteenpäin 1,5 tunnin hoitoaika kului kuin siivillä. Eija otti minunlaiseni lähes-ensikertalaisen-hoidettavan erinomaisesti vastaan ja kärsivällisesti vastaili ihonhoitoon liittyviin kysymyksiini. Paljastin Eijalle ensitöikseni, että minulla oli ollut hieman epämiellyttävä kokemus kasvohoidosta nuorempana. Olin saanut silloin läksytystä ihonhoidostani tai lähinnä ihoni sabotaasista hoitajalta ja muistaakseni vannoin itsekseni, että toiste en tuollaiseen hoitoon mene.

Täytyy kyllä tunnustaa, että Eija sai kaikki nuoruuden traumat erinomaisesti häivytettyä. Varmaotteinen kosmetologi kävi rytmikkäästi läpi kasvojeni kunnon, putsasi ihon ja ehdotti hoidoksi ultraäänilaitteella tehtävää kuorintaa ja sen jälkeen samalla laitteella tehtävää ihoeliksiirin imeyttämistä.

Suostuin tietenkin kaikkeen kiitollisin mielin. Kerroinkin Eijalle, että yksi motivaattoreistani ottaa itse niskasta kiinni ja tulla kasvohoitoon, oli että oppisin enemmän itse ihonhoidosta. Mielestäni on tärkeää näin pikkuhiljaa ihon alkaessa vanhentua, että tekniikat, taidot ja tahnat ovat oikeanlaiset. Eija kertoi, että tekee aina ensimmäisellä kerralla asiakkaalle ihoanalyysiin ja sen sekä asiakkaiden toiveiden perusteella räätälöidään hoito.

Suostuin tietenkin kaikkeen kiitollisin mielin

Eija Nordlund Kauneushoitola Laineella

Kasvohoitoa luonnonrauhassa

Eija kävi varmaotteisesti läpi kasvojani. Hänellä on selvästikin taito saada pienikin jännitys katoamaan mukavalla jutustelulla ja kannustaa innostavalla tavalla oppimaan lisää omista ihonhoidon do’s ja don’tseista. Ilahduttavasti sain tietää, että herkäksi ja suhtkoht-häiriintyneeksi itse-diagnoisoimani ihoni olikin perusteiltaan melko hyvässä kunnossa. Eija näki siinä pohjoisen asukeille tyyppillistä taipumusta couperosaan sekä sekaihoisuuteen. Kesäauringon aikaansaaman pigmentoituiminen ja ihonvärin epätasaisuuttakin hän kertoi voivansa hoitaa kunhan saadaan perusasiat kuntoon.

Opin Eijalta ihan valtavasti ihon elämästä tämän 1,5 tunnin hoitosession aikana. Eija kertoi, että iho uusiutuu muutaman viikon välein ja kuuliaisella ihonhoitorutiineilla voidaan saada huomattaviakin muutoksia aikaan vähän ihotyypistä ja tavoitteista riippuen. Ensin on kuitenkin sitouduttava ihon hoitamiseen eikä ihonhoitopyyhettä saa heittää kehään ennen kuin on antanut iholle mahdollisuuden tottua ja uusiutua uusien rutiinien puitteissa.

Eija kannustaa innostavalla tavalla oppimaan lisää omista ihonhoidon do’s ja don’tseista.

Kauneushoitola Laineella ihonhoitotuotteita

Ultraäänilaitteen seireenilauluja

Täytyy kyllä sanoa, että hetki omaa aikaa teki tosi hyvää. Kauneushoitola Laineella hemmottelee hipiää ja Eijan tekemä kasvohoito oli lisäksi ihan supermielenkiintoinen tällaiselle uusista jutuista nauttivalle tyypille. Ultraäänihoito toteutettiin härvelillä, josta laitettiin yhdellä johdolla ranneke kiinni ranteeseeni ja toisen johdon päässä oli – for the sake of a better name– jonkinlainen kaavin, jolla Eija hellävaraisesti veteli ihon pinnaltani epäpuhtauksia esiin. Tämän taikalaitteen mekaniikka jäi itselle mysteeriksi mutta ilmeisesti se hyrrää ultraäänellä, joka laulaa seireenilauluja ihohuokosissa lymyilevälle talille houkutellen sen näin esiin ihon pinnalle, josta Eija kaappaa ne sillä kaapimella pois. Nerokasta, eikö totta?

Ja voitteko uskoa, että Eija on itse ollut aikoinaan rakentamassa ja kehittämässä näitä ihonhoitolaitteita. Eija kertoi, että käsittelyn jälkeen iho on puhdas ja sen tuntu vain paranee muutaman päivän päästä. Ultraäänikuorinnan jälkeen ihooni imeytettiin samalla laitteella ampulilla ihoeliksiiriä. Sen jälkeen Eija esitteli ihanan jadekivirullan. Tälläistä pientä rullaa voi pitää jääkaapissa tai pakkasessa ja kun sillä käy läpi kasvojen ihoja se auttaa pintaverisuonia supistumaan. Täytyy sanoa, että viileä kivi tuntui aivan taivaalliselta iholla. Vertaisin kokemusta ehkä saunan jälkeiseen viileään järviveteen tai talvella kierähdykseen lumihangessa. Todella rentouttavaa!

1,5 tunnin aikana käytiin monta ihanaa hoitavaa vaihetta läpi ja muistan ihmetelleenikin jossain vaiheessa kuuluvatko nämä kaikki tähän samaan settiin. Eija räätälöi hoidon jokaiselle asiakkaalle erikseen. Tuntuikin, että ihoni sai kaipaamaansa huomiota. En olisi arvannutkaan, että ihonhoidossa on niin monta mukavaa ja rentouttavaa askelta!

Taikalaite hyrrää ultraäänellä, joka laulaa seireenilauluja ihohuokosissa lymyilevälle talille houkutellen sen näin esiin ihon pinnalle

Kauneushoitola Laineella hemmottelee hipiää Merimaskussa
Viehättävässä Laineella-logossa on käytetty Eijan tyttönimen allekirjoitusta

Uudet ihonhoitorutiinit tuovat hemmottelua joka päivään

Viimeisenä silauksena sain huulilleni sipauksen hoitavaa huulimaskia sekä iholleni Janssen Cosmeticsin yövoidetta. Ai että kuinka pienet yksinkertaiset ja hyvältä tuoksuvat asiat voivat saada pienen donnan tyytyväiseksi. Tunsin olevani täysin rentoutunut Eijan hoivissa, pienessä punaisessa mökissä jonka ikkunoista siivilöityi kaunis kesäinen valo ja jonka ulkopuolella pikkulinnut sirkuttivat iloisesti pesänrakennuspuuhissaan.

Eijalta lähti matkaani Janssen Cosmeticsin ihonhoitotuotteita sekä muutama testeri päivä- ja yövoiteista. Olen aloittanut uuden tunnollisen ihonhoitorutiinin, joka mahdollistaa pienen palasen kasvohemmottelua joka päivälle. On innostavaa hoitaa ihoa aineilla, jotka tuntuvat laadukkailta ja joista ihoni tuntuu tykkäävän.

Ja toden totta, ihoni hehku sen kuin syveni ihonhoitoa seuranneina päivinä. Poikaystävänikin totesi erään päivän päätteeksi, että hän oli aivan pysähtynyt katselemaan kuinka sädehtivältä naamani näyttikään. Tiedustelin häneltä ystävällisesti näytänkö yleensä kovinkin rupsahtaneelta, johon hän ei sitten enää uskaltanut vastata mitään. Kiva huomata, että ilahtunut iho ja hyvä tunne siitä näkyy myös ulospäin!

Suosittelen Kauneushoitola Laineella ja rentouttavaa kasvohoitoa luonnonrauhassa täydestä sydämestä jokaiselle hemmotteluhetkeä kaipaavalle donnalle. Tutustu Kauneushoitola Laineella Facebook-sivuihin ja ota suoraan yhteys Eijaan varausasioissa.

Unna

P.S. Itsensä hemmottelu on välillä taitolaji. Käypä kurkkaamassa tämän donnan hyvinvoinnin etsiskelymatkan ajatuksenvirtaa myös Samppanjankuplia ja kesäkakkuja -postauksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *